GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ MUHİTTİN ŞAHİN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE BAŞTA 12. SINIFLAR OLMAK ÜZERE DİĞER SINIF DÜZEYLERİNDE DE YÜRÜTÜLMEKTEDİR. YAPILAN DENEM SONUCUNDA 1. OLAN ÖĞRENCİMİZ EMRE UÇAR ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

Ekm

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇATALSU MAHALLESİNDEYİZ KALP HASTALIKLARI, TANSİYON VE ŞEKER HASTALIKLARI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ.

Ekm

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA, AKRAN ZORBALIĞINI ÖNLEME KURSU OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMI İLE BAŞLADI.

Ekm

Meslek liseler ailelerle buluşuyor projesi kapsamında Mobilya bölümü öğretmenleri Faruk Eser,Şerif Uzun ve öğrenciler aileleri ziyaret ederek tamir tadilat yapmıştır. Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Meslek Liseler ailelerle buluşuyor projesi kapsamında Hasta Yaşlı Bakımı Öğretmenlerimiz Sevil Kekilli ve Mehmet Kıran Öğrencilerle birlikte yaşlı aileyi ziyaret edip tansiyon,nabız,şeker ölçümü ve ilaç takibi yaptılar.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı sivil savunma kulübü öğretmenlerimiz Faruk Eser ve Tuncay Gök 'e teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuz elektrik elektronik bölümü ailelerle buluşuyor Projesi kapsamında öğretmenler ve öğrencilerle birlikte aileleri ziyaret ederek onarım ve tadilat yaptılar. Tuncay gök ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.