GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

KIZILAY HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Kas

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün 'Her Zaman Birlikte Projesi' kapsamında Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi'ne yapılan gezide öğrencilerimiz dart oynadı,ok attı,tırmanış yaptı,bocce oynadı

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

İLÇEMEİZDE DÜZENLENEN CUMHURİYET KOŞUSUNDA ERKEK KROS TAKIMIZ İLÇE BİRİRNCİSİ OLDU, KIZ KROS TAKIMIMIZ İLÇE İKİNCİSİ OLDU

Ekm

SOSYAL OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ HASTA YAŞLI HİZMETLERİ ALAN ŞEFİ SEVİL KEKİLLİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ekm

SOSYAL OKUL PROJESİ BÜNYESİNDE OYUNCAK MÜZESİ VE GAZİANTEP PANORAMA MÜZESİ GEZİSİ

SIFIR ATIK BİLGİKENDİRME TOPLANTISI

Ekm

Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 18.10.2023 tarihinde Erikçe Macera parkı gezisi düzenlendi.Bu gezinin amacı öğrencilerin sportif faaliyetlerine destek olmak ve sosyal olarak aktif olmaları acışından düzenlenmiştir. 78 öğrenci aktif olarak katılım sağlamıştır.Gezi Tarih öğretmeni Bahar Demir tarafından organize edilmiştir.

Ekm

Hasta ve yaşlı hizmetleri alanı 11-i sınıfı ve Oğuzeli ilçe sağlık okulumuzdaki kız öğrencilere sunum yaptı, broşür dağıttı

Ekm

Oğuzeli İlçe Milli Müdürlüğünün yürüttüğü Çevrimiçi Kitap Okuma Etkinliği okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekm

Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olark ilçe geneli olarak düzenlenen voleybol turnuvasına katıldık.

Ekm

13 Ekim Afet Riskleri Azaltma Günü nedeniyle ilçemizdeki tüm okullarda eş zamanlı deprem, yangın ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ MUHİTTİN ŞAHİN VE AYŞENUR TEKİNKUŞ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ALAN ŞEFLERİ TARAFINDAN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ALAN TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.