GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor projesi kapsamında Hasta ve yaşlı Hizmetleri Alanı öğrencileri ,Oğuzeli İlçe Sağlık ile birlikte Altınyurt köyünde halkın tansiyon,nabız,satürasyon, kilo,bel çevresi ölçümlerini yaptı.

Nis

Sosyal okul projesi kapsamında muhasebe bölümü öğrencileriyle muhasebe öğretmenleri Songül Senyücel, Turan Keskin ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşe Gündüz ile hayvanat bahçesi gezisi gerçekleştirilmiştir.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi' Ve 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Öğrencileri ,Oğuzeli İlçe Sağlık ile birlikte Gündoğan köyünü ziyaret ederek halkın tansiyon,nabız,şeker ,satürasyon,kilo ölçümlerini yaptı.

DEPREM TATBİKATI

SOSYAL OKUL PROJESİ ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Şbt

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi' kapsamında Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Öğrencileri ,Oğuzeli İlçe Sağlık ile birlikte Dokuzyol köyünü ziyaret ederek halkın tansiyon,nabız,şeker ,satürasyon,kilo ölçümlerini yaptı.

Şbt

Vergi haftası ve vergi bilincini geliştirme amacı ile okulumuz öğrencileriyle seminer etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz genelinde başarısızlık nedenleri anketi uygulanmıştır. Başarısızlık nedenleri anketi en az 3 dersten kalan(ders notu 50 nin altında) 91 öürenci ile yapılmıştır. katılımcıların en çok işaretlediği 6 nedeni siznle paylaşıyoruz.

Ock

Öğleden önce Mozaik müzesi, öğleden sonra panorama müzezi gezisi yapıldı. 9C sınıfından 9 kişi 11A sınıfından 2 kişi
Hocalar Faruk Eser, Rüstem Ataş, Serkan Gökmen, Halil Yıldız

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI.

Ock

16.01.2024 Tarihindeki " Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri" programı "Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma" etkinliği kapsamında okulumuz öğretmenleri Rukan YANARGÖZ, Hüda Nur DEMİR ve Çiğdem BAHADIR ile 10-H ve 11-H sınıflarıyla okulumuz kütüphanesinde yapılmıştır.

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 16.01.2024 SALI GÜNÜ KOMEDİ SAATİ ETKİNLİĞİ YAPILDI. ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERLE KONFERANS SALONUNDA FİLM İZLENDİ.

DÖENME SONU ETKİNLİKLERİ

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında 15.01.2024 tarihin de kurumumuzda “Yetenek paylaşımı“ etkinliği düzenlenmiştir.

Bu kapsamda okulumuz öğrencileri ile tenis, voleybol, dart ve satranç turnuvaları düzenlenmiştir